WEBDESIGN: MARIA OLSSON KNUTAS

 

      Hem    Om Mig    Behandlingar    Kontakt    Priser    Gästbok

 

 

       Dit dina tankar går, dit går din energi.

 

 

Bioenergiterapi är både mjuk avslappnande massage, mjuk stretching och mentala tekniker som rensar och balanserar både kropp och själ. Den öppnar ditt energiflöde så att din kropp kan läka. Kroppens energibanor renas och justeras och livskraften strömmar in. Den är effektiv för alla fysiska och psykiska tillstånd och utmärkt som förebyggande hälsovård.

 

Metoden består av ett antal berörande och ickeberörande metoder där man rensar och balanserar bland annat lymfsystemet och det endokrina systemet samt stärker immunförsvaret. Det ingår också mjuka men mycket effektiva stretchningar av nacke, ryggrad, armar och ben. Det gör att meridianerna öppnas och blockeringar släpper vilket underlättar för den efterföljande behandlingen. Bra mot stress, värk och mentala blockeringar. Energi som inte kan flöda fritt utan blockeras, kan leda till att vi utvecklar sjukdomssymptom.

 

Jag börjar behandlingen med att lösa upp inre och yttre blockeringar och få igång energiflödet i hela kroppen. Sedan avlägsnar jag blockeringar och balanserar bland annat det endokrina systemet samt där det behövs. Har du något särskilt besvär jobbar jag extra med det.

Skulle det finnas blockeringar på det känslomässiga eller mentala planet kan jag lösa detta och göra omprogrammeringar även där. Men det krävs att man är medveten om problemet. Man kan ha fastnat i tankemönster som behöver ändras.

 

Med dessa behandlingar återställer man kroppens självreglerande system. Jag använder mig också av bioenergi-healing, där jag fyller på positiv och läkande energi, som påskyndar processen.

 

 

 

 

 

Bioenergi

 

Healing

 

Spikmattehealing

 

Öronljus

 

Meditation

 

Amega

 

 

CARINA KNUTAS :: MIMERS VÄG 11 :: 14933 ÖSMO :: 0739-335161 :: info@carinashealingrum.se